Reeds in de oude steentijd hanteerde men een eenvoudig 'beeldenschrift'. Het bleef verder leven in de brons- en ijzertijd en het overleefde de middeleeuwen.
Tot op de dag van vandaag kan men niet om deze 'steenoude' erfenis heen.

We vinden deze tekens terug in en op onze gotische kathedralen, op begraafplaatsen, op sier- en gebruiksvoorwerpen en binnenkort zelfs in onze kerstboom.

We zijn ons niet meer bewust van de betekenis ervan maar het is een boeiende reis in de tijd om deze eeuwig levende symbolen te herontdekken.
Wij, Irene Van Driessche en Kyra Schütz, willen jullie gidsen zijn tijdens deze tocht in de grijze nevelen des tijds. We zullen beginnen bij de eenvoudige cirkel om te eindigen bij de archetypen van Jung met daarop aansluitend enkele geneeskrachtige symbolen.

Wanneer? Vrijdag 23 november vanaf 19.30 uur tot 22 uur
Waar? Aula Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71, 2400 Mol
Inkom? 5 euro, pilsje of frisdrank tijdens de pauze inbegrepen, evenals een brochure (graag vooraf aanvragen per e-mail bij Irene)
Organisatie? Bikas vzw en My Healing Consult (*)

Info? Irene Van Driessche – 014 31 27 99 / irene@bikas.be

(*) Bikas is een Belgische vzw die zich inzet om projecten in Nepal (onderwijs, gezondheidszorg; met inbreng van de plaatselijke bevolking). Voor meer info over onze werking en projecten zie: https://bikas.org/
My Healing Consult is een holistische praktijk – onder leiding van Kyra Schütz – die gespecialiseerde behandelingen van diverse ontspannings- en gedragsaandoeningen aanbiedt, met daarnaast een brede waaier van individuele psychotherapie , creatieve therapie, coaching en opleidingen. Meer info op myhealingconsult.be